085 9022282 info@joopverhuist.nl
klussen

Vakkundig

Proffesioneel

Zorgvuldig

Snel

Laminaat & tegels leggen

Een laminaat vloer is natuurlijk een stuk mooier dan veel goedkope houten vloeren. Laminaat staat namelijk bekend om de degelijke kwaliteit van de vloer en is in veel gevallen nog een stuk goedkoper ook dan een houten vloer.

Toch is een laminaat vloer meestal behoorlijk moeilijk om zelf te leggen. Daarom kunt u zo’n tijdrovende klus ook gewoon aan ons uitbesteden. Heeft u zelf dus geen tijd of kennis om vakkundig een vloer van laminaat of tegels te leggen? Dan bent u bij Joop Verhuist aan het juiste adres.

Onze veelzijdige klusjesmannen leggen binnen no-time uw vloer, zodat u zich hiermee een hoop ellende, tijd en energie kunt besparen.

Een nieuwe woning is vaak pas compleet als de muren zijn voorzien van een frisse verflaag of nieuw behang. Onze verhuisservice zou dus ook niet compleet zijn, zonder dat we bijvoorbeeld aanvullende diensten zouden aanbieden in de vorm van het verven, stucen en behangen van de muren in uw nieuwe woning.

Behang is tegenwoordig te krijgen in allerlei verschillende kleuren, stijlen en patronen. Onze medewerkers denken graag met u mee, zodat u precies het behang uitkiest dat past bij jouw nieuwe woning.

Dit soort werkzaamheden zijn dagelijkse kost voor onze ervaren medewerkers. Uiteraard wordt er tijdens zo’n klus ook op de voorbereidende werkzaamheden gelet. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het afplakken van randen en plinten
  • Het herstellen van beschadigingen aan de muur
  • De correcte plaatsing van het behang aan de muur

Wilt u meer weten over onze aanvullende klussen tijdens uw verhuizing? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Verhuisdiensten

Verhuizingen

Transport

Ontruimingen

Sjouwhulp

Vraag vrijblijvend een offerte aan